Volksbarbecue

27 mei 2018 - 17:00

Het bestuur van N-VA Aartselaar nodigt u van harte uit op een unieke volksbarbecue. Die gaat door in parochiezaal Koekoek, Lindenboslaan 2 te Aartselaar, op zondag 27 mei vanaf 17 uur.

Om 19.30u is er bovendien een speciaal optreden van koor ‘De Lange Asem’. Dat koor bestaat uit gedeputeerde Luk Lemmens samen met enkele N-VA-parlementsleden, burgemeesters, raadsleden,…

 

De barbecue is aan zeer democratische prijzen. Volwassenen betalen 15 euro en krijgen daarvoor een aperitief, groentjes en 3 stukken vlees (worst, steak en kipsaté). Een vegetarisch alternatief met veggieburger en cornburger is ook mogelijk. Kinderen betalen slechts 7 euro en krijgen groentjes en 2 stukken vlees (hamburger en worst).

Inschrijven doet u via mail aan aartselaar [at] n-va.be, uiterlijk op zondag 20 mei. U kan vervolgens het juiste bedrag overschrijven op rekeningnummer BE47 7310 3502 7580 van N-VA Aartselaar. Vermeld zeker hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen deelnemen en of er vegetarische menu’s gewenst zijn. Uw inschrijving is pas definitief na betaling, u ontvangt dan een bevestigingsmail.

Adres: 

Parochiezaal De Koekoek

Lindenboslaan 2, 2630 Aartselaar