Latoya Nauwelaers

Bestuurslid

Van kinds af aan woont Latoya al in Aartselaar. Ze groeide op in de Helststraat, wijk Buerstede. In de gemeentelijke basis school Cade bracht ze haar kleuter- en lagere schooltijd door. 

Op 8-jarige leeftijd stapte ze in enkele Aartselaarse verenigingen waaronder de jeugdbeweging ‘KLJ Aartselaar’. Na jaren als lid, is ze overgestapt tot leiding, wat ze zo'n 6 jaar heeft gedaan. Tot op heden is Latoya hier volwassenbegeleidster.  

In de sport- en turnvereniging Jong en Vrij beoefende Latoya rope skipping, sinds 7 jaar geeft ze er ook zelf training aan kinderen.

Afgelopen zomers was ze steeds te vinden op het speelplein te Aartselaar, eerst als animator en later als hoofdanimator. 

Met al haar ervaring in het jeugdwerk, wil Latoya een aanspreekpunt zijn voor de jeugd in Aartselaar. Ze wil hun stem horen, helpen om probleempunten aan te pakken en in hun noden tegemoetkomen.

In 2017 studeerde Latoya af aan de AP hogeschool te Antwerpen als bachelor in de Marketing. Momenteel werkt ze als Sales & Marketing assistent.