Rosanne De Gryse

Bestuurslid

Rosanne is 21 jaar en woont al haar hele leven in Aartselaar. Ze heeft twee zussen en een broer. Na de parochiale kleuterschool en de Cade in Aartselaar, trok Rosanne naar het Sint-Ritacollege in Kontich. Het 5e en 6e jaar volgde ze Public Relations in Sint-Lodewijk te Antwerpen. 

Daarna ging Rosanne in Brussel studeren: Landschap- en Tuinarchtitectuur. Ze onderbrak haar studies om 5 maanden vrijwilligerswerk in een schoolproject te gaan doen in Ghana. Ze pikte haar studies terug op en zit nu in het 2de jaar van haar Bachelor.

Al van bij de kapoenen zit Rosanne bij de gidsen van Sint-Jan, nu staat ze in de leiding. Ze tenniste bij SVAT en turnde bij Jong&Vrij. Rosanne zat enkele jaren op de tekenacademie in Wilrijk en volgde muziekschool en saxofoon aan de muziekacademie in Aartselaar. Daar behaalde zij eveneens haar einddiploma 'Woordkunst en Drama'.

Politiek gezien is Rosanne nog nieuw, maar haar sociaal engagement en interesse om Aartselaar nog aangenamer en aantrekkelijker te maken, zorgde ervoor dat ze zich kandidaat stelt voor deze gemeenteraadsverkiezingen. Haar inzet voor de jeugd, de vernieuwing van de dorpskern en de ontwikkeling van de site van het oud gemeentemagazijn liggen Rosanne nauw aan het hart.