Gemeenteraadslid Sophie De Wit bevalt... tijdens de gemeenteraad

Op 16 oktober 2009

Op maandag 28 september om 20.30u schonk ze het leven aan Loïc. Reden genoeg dus om een afwezigheid te verantwoorden. De kersverse mama moet nu wel haar tijd verdelen tussen haar jobs als advocaat, gemeenteraadslid, Vlaams parlementslid en kersverse mama van de kleine Loïc.

Onthaalmoeder

"We wonen gelukkig tussen onze beide ouders", vertelt papa Dirk Vereycken (36). "De onthaalmoeder is ondertussen ook geregeld. Verder zal het voor Sophie wel delegeren worden wat betreft haar advocatenpraktijk in Brussel. In ieder geval zijn ook daar al met een medewerkster afspraken gemaakt."

Verder blijft politiek haar grote passie. "In het hospitaal lachte het verplegend personeel met mij omdat ik tussen de weeën door op televisie het programma Villa Politica probeerde te volgen", zegt Sophie. "Het was net opening van het parlementair jaar. Net voor de bevalling heb ik naar de gemeentesecretaris in Aartselaar ook nog een sms gestuurd om me voor mijn afwezigheid te verontschuldigen. En nu bestudeer ik dossiers tussen het eten geven en luiers vervangen door."

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is