Jan Van der Heyden stapt over naar N-VA Aartselaar

Op 5 april 2012

Na zo'n zes maanden als onafhankelijke te hebben gezeteld, zet Jan Van der Heyden de stap richting N-VA. "Het groepsgevoel bij CD&V vond ik niet meer bestaan. Bij de N-VA kom ik wel in een hechte ploeg terecht met een sterk project voor onze gemeente. Bij de volgende verkiezingen is het tijd voor verandering in Aartselaar. Ik ben dan ook verheugd om de lijst van lijsttrekker Sophie De Wit te mogen versterken."

De overstap van Van der Heyden werd al veel eerder verwacht. Het was duidelijk dat hij zich beter verstond met collega Sophie De Wit dan met sommige leden van CD&V. Bij N-VA wordt verheugd gereageerd.

"Jan is niet alleen een gewaardeerd gemeenteraadslid, maar ook een zeer aangename collega die ik al van jongsaf ken", zegt Sophie De Wit. "In 2006 hebben we bovendien samen een zeer fijne campagne gevoerd met het CD&V/N-VA-kartel. Jan wordt een echte meerwaarde voor de N-VA en is zeer gemotiveerd om bij de verkiezingen de meerderheid van Open Vld en NAP te breken."

Samen met Jan Van der Heyden maakt ook Hilde Heyman de overstap van CD&V naar N-VA. Zij was een tijdlang OCMW-raadslid voor CD&V.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is