N-VA levert opvolger Verschaeren

Op 4 augustus 2010

Ondertussen raakte bekend dat Fons Verschaeren (64) door een nieuwe relatie naar Hoboken zou verhuizen. "Ik had graag wel in de raad blijven zetelen en voelde me erg betrokken, maar als je naar een andere gemeente verhuist, kan dat niet. Jammer, want ik zetel weliswaar nog maar drie jaar in de gemeenteraad maar ben politiek wel al een oudgediende."

CD&V-fractieleider Jan Van der Heyden noemt het vertrek van zijn partijgenoot een hele aderlating. "Fons was intelligent en gedreven en ook ernstig met politiek bezig. Dit is voor de ganse gemeenteraad trouwens een verlies."

Door het vertrek van Verschaeren komt Lieve Redant (41, foto) van kartelpartner N-VA als eerste opvolger in de raad. "Ik kreeg het politieke leventje thuis met de paplepel ingegoten" zegt ze zelf. "De Volksunie werd voor ons N-VA en ik ben uiteraard tevreden mijn kiezers te kunnen vertegenwoordigen."

N-VA zetelt in Aartselaar nu plots met twee verkozenen waardoor op de eerstvolgende vergadering op 30 augustus de raadsleden van plaats zullen veranderen. Het valt af te wachten of CD&V en N-VA nu wel naast mekaar zullen geplaatst worden.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is