Drie nieuwe en jonge kandidaten voor N-VA Aartselaar

Op 29 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Met Wannes Oksuz, Rosanne De Gryse en Sylvie Dessoy stelt N-VA Aartselaar drie nieuwe en opvallende namen voor met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen. “Ik ben ontzettend trots om dit jong geweld te mogen aankondigen. Zij brengen frisse ideeën in onze ploeg en zijn zeer gemotiveerd om zich te smijten voor Aartselaar en haar inwoners”, zegt lijsttrekker Sophie De Wit (N-VA).

Wannes Oksuz

Wannes Oksuz (27 jaar) is misschien de meest in het oog springende naam. Samen met zijn broers Micky en Garry baat hij het bekende volkscafé Derby op het Laar uit. Wannes is van Assyrische afkomst, zijn ouders ontvluchtten Turkije vlak voor zijn geboorte. Wannes groeide op in Antwerpen en woont sinds enkele jaren in Aartselaar met vrouw en kind. Weldra wordt zijn tweede kindje geboren. Wannes is met zijn voorgeschiedenis het perfecte voorbeeld van een geslaagde integratie in onze maatschappij en toont de inclusieve maatschappijvisie van de N-VA aan. Hij is al jaren een bekend en gewaardeerd gezicht in Aartselaar.

“Ik wil me heel graag inzetten om de N-VA in Aartselaar verder te ondersteunen. De voorbije jaren heb ik een zeer positieve verandering in Aartselaar gemerkt en daar werk ik graag aan mee. Ik beschouw het als mijn taak om de kleine en grote verzuchtingen van onze inwoners binnenkort om te zetten in beleid. Een café-baas aanspreken is voor veel mensen toch nog een stuk laagdrempeliger dan rechtstreeks naar een burgemeester of schepen stappen”, legt Wannes uit.

Rosanne De Gryse

Rosanne (21 jaar) is de jongste van het gezelschap. Zij is nog studente en studeert Landschaps- en tuinarchitectuur in Brussel. In haar vrije tijd is Rosanne leidster bij Gidsen Sint-Jan.

Rosanne: “Ik heb voor de N-VA gekozen omdat ik merk dat de partij de laatste jaren al veel goede dingen gedaan heeft in Aartselaar en ik daar mijn steentje in wil bijdragen. In Aartselaar wil ik me vooral focussen op de noden en vragen van en voor de jeugd, aangezien ik zelf nog zeer jong ben, kan ik me vrij goed in hun ideeen vinden. Ook het belang van groen en ecologisch verantwoorde beslissingen vind ik heel belangrijk, misschien mede door de invloed die mijn studie op me heeft. De vernieuwing van de dorpskern dat in de toekomst zal plaatsvinden is voor mij ook een zeer interessant vooruitzicht en ik hoop zo, met mijn studiekennis, om het Aartselaar van de toekomst mee vorm te geven.”

Sylvie Dessoy

Sylvie (29 jaar) ten slotte heeft een diploma maatschappelijk werker en sportcoördinator. Ze schoolt zich momenteel bij om leerkracht te worden. Haar studies combineert ze met de functie van parlementair medewerker in de Kamer. In haar vrije tijd is Sylvie cheerleader.

Sylvie: “Ik wil me heel graag inzetten voor een nog aangenamer Aartselaar. Het dagelijks leven en welzijn verbeteren van onze inwoners, is mijn prioriteit. Als je iets wil bereiken, moet je er voor gaan. Daarom zet ik nu ook mijn eerste stappen in de actieve politiek, voor de schermen.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is