Eddy Vermoesen drie jaar langer penningmeester N-VA

Op 23 januari 2018

Op de partijraad van de N-VA werd Aartselaars schepen Eddy Vermoesen (N-VA) opnieuw verkozen tot nationaal penningmeester van de N-VA. Hij haalde het met 77% van de stemmen van zijn tegenkandidaat. Eddy Vermoesen zal de komende drie jaar als penningmeester mee de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 en Vlaamse/federale verkiezingen van 2019 voorbereiden in de cockpit van de N-VA.

2 jaar geleden werd Eddy Vermoesen eerder onverwacht verkozen als penningmeester van de N-VA. Hij volgde toen Kamerlid Peter De Roover op, die fractieleider werd in de Kamer. Na 2 jaar hard werken gaf de nationale partijraad Eddy Vermoesen een nieuw mandaat voor de komende drie jaar als penningmeester. Door die functie zit hij wekelijks samen met voorzitter Bart De Wever, ondervoorzitters Sander Loones en Cieltje Van Achter en secretaris Louis Ide.

“Het is voor mij een hele eer om herverkozen te zijn met zo’n mooi percentage. Het bewijst dat je geen parlementslid moet zijn of uit een grootstad moet komen om tot de top van de N-VA te kunnen behoren. Ik heb ontzettend veel goesting om me ook de komende drie jaar te smijten als penningmeester. In eerste instantie zal ik goed op de centen van de partij letten. In tweede instantie staat er ons met voorzitter De Wever, de ondervoorzitters en secretaris een grote taak te wachten. Er komen belangrijke verkiezingen aan in 2018 en 2019. Bovendien zetelt de N-VA in beide regeringen en doen onze ministers dat uitstekend. De verandering werkt en die boodschap wil ik mee uitdragen. Tot slot zal ik natuurlijk ook mijn uiterste best doen om de N-VA in Aartselaar aan een mooi resultaat te helpen bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. We gaan vol voor een veilige thuis in een welvarend Aartselaar”, besluit een tevreden en gemotiveerde Eddy Vermoesen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is