Isabelle Vrancken Aartselaars kandidaat voor de provincie

Op 6 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

In oktober trekken we niet alleen voor de gemeenteraad naar de stembus, maar ook voor de provincieraad. N-VA-bestuurslid Isabelle Vrancken (27 jaar) zal onze Aartselaarse kandidate zijn op de provincielijst van de N-VA. Isabelle volgt daarmee huidig provincieraadslid Katleen Van Hove op, die om professionele redenen stopt met haar mandaat.

Isabelle Vrancken is van opleiding jurist en doctoreerde een tijdlang in het medisch recht. Momenteel is ze werkzaam als Regulatory Affairs Associate in de klinische studies. Sinds 2016 is ze bestuurslid bij N-VA Aartselaar.

Isabelle zal op de 5e plaats staan, wat een verkiesbare plaats is op de N-VA-lijst. Gedeputeerde Luk Lemmens trekt die lijst, minister Jan Jambon is lijstduwer.

“Samen met onze kopstukken wil ik de provincie verder afslanken en zelfs ontbinden. Zolang de provincies echter nog bestaan, hebben ze een goed bestuur nodig. Daar wil ik me zeer graag voor inzetten, samen met het verdedigen van de Aartselaarse dossiers op provinciaal niveau”, zegt een gemotiveerde Isabelle Vrancken.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is