Jong N-VA Aartselaar opgestart

Op 28 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

De N-VA-afdeling van Aartselaar heeft voortaan ook een eigen Jong N-VA-afdeling. Eerder bestond wel al Jong N-VA Antwerpse Zuidrand en Jong N-VA Rupel, maar door het groeiend aantal jongeren dat bij de Aartselaarse afdeling is aangesloten, werd nu besloten om een eigen Jong N-VA Aartselaar op te richten.

Het opstartbestuur bestaat uit vier bestuursleden. Joris De Bie werd op de ledenvergadering aangeduid als allereerste voorzitter van Jong N-VA Aartselaar. Isabelle Vrancken wordt ondervoorzitter, terwijl Latoya Nauwelaers als penningmeester en Sylvie Dessoy als secretaris werden aangeduid. Schepen van Jeugd Mark Vanhecke (N-VA) is aangesteld als peter van de afdeling.

Voorzitter Joris De Bie en ondervoorzitter Isabelle Vrancken zullen ook in de afdelingsraad van Jong N-VA nationaal zetelen.

Het bestuur werd op vrijdag 13 juli aangesteld, onder begeleiding van regioverantwoordelijke Axel Guldentops en nationaal Jong N-VA-medewerker Lawrence Vancraeyenest, na een leuke opstartactiviteit.

Kersvers voorzitter Joris De Bie is alvast zeer gemotiveerd: “We hebben op onze verkiezingslijst liefst 6 jongeren staan. Naast onze bestuursleden van Jong N-VA Aartselaar gaat het ook om Wannes Oksuz en Rosanne De Gryse. Schepen Bart Lambrecht is dan weer met z’n 32 jaar een jaartje te oud om nog bij Jong N-VA aan te sluiten. We merken dat er in Aartselaar steeds meer interesse is van jongeren voor de politiek in het algemeen en de N-VA in het bijzonder. Met de oprichting van onze jongerenafdeling willen we jeugdige geïnteresseerden dichter bij de politiek brengen en af en toe ook een apolitieke activiteit organiseren.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is