N-VA Aartselaar houdt Valentijnsactie

Op 13 februari 2012

De voorbije dagen stond N-VA Aartselaar al op de markt en bij de grootwarenhuizen. Ook morgen op 14 februari zal de N-VA zichtbaar zijn in het Aartselaarse straatbeeld. “Elke inwoner krijgt van N-VA Aartselaar een chocolaatje met daarop de boodschap ‘een hart voor Aartselaar’”, aldus voorzitter Eddy Vermoesen. “Met deze positieve actie starten we officieel onze verkiezingscampagne”, voegt Kamerlid en lijsttrekker Sophie De Wit daaraan toe.

Eddy Vermoesen: “De N-VA zit nationaal in de lift. Veel mensen, ook in Aartselaar, stemmen op de N-VA omwille van haar Vlaamsgezinde standpunten. Maar ook in ons dorp kunnen we een meerwaarde betekenen. Voor de N-VA zijn er namelijk drie belangrijke bestuursniveaus: de gemeente, Vlaanderen en Europa. Een beter Vlaanderen begint dus in ons eigen dorp. Daaraan willen we hard werken. Waar de N-VA mee bestuurt, is er ruimte voor vernieuwende maar realistische ideeën. De N-VA is een dynamische en ongebonden partij. We trekken met open vizier naar de gemeenteraadsverkiezingen. Met ons Kamerlid en gemeenteraadslid Sophie De Wit hebben we een ideale kandidate om burgemeester Van den Abeele uit te dagen. Na al die jaren is het tijd voor verandering!”

Sophie De Wit: “Deze Valentijnsactie is de start van onze verkiezingscampagne naar de gemeenteraadsverkiezingen. Ook de komende maanden zullen we duidelijk zichtbaar zijn in onze gemeente. Op 31 maart trekken we met onze babbelbank door de wijken Koekoek, Buerstede, De Leug en Lindenbos om naar de mensen te luisteren. Dat deden we in het najaar al in de andere vier wijken. Op 15 april houden we een Paasbrunch waar we de eerste krachtlijnen van ons lokaal programma onthullen. Maar eerst houden we op 2 maart nog onze eigenste quiz. Ook inhoudelijk zitten we niet stil: de komende weken krijgt elke Aartselarenaar een folder in de bus met onze visie op de Aartselaarse begroting.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is