N-VA Aartselaar deelt Valentijnschocolaatjes uit

Op 19 februari 2018

Het bestuur van N-VA Aartselaar deelt deze week in gans Aartselaar chocolaatjes uit in het kader van Valentijn. “Jaarlijks delen we onze chocolaatjes op de markt uit, zowel aan de vrouwen als aan de mannen. Maar dit jaar zijn we nog een stapje verder gegaan en krijgt elk huis in de brievenbus een pakje met drie lekkere chocolaatjes”, zegt voorzitter van N-VA Aartselaar Miel Mertens (N-VA).

Met de actie toont de N-VA-ploeg aan dat ze een hart voor Aartselaar en haar inwoners heeft. “Sinds 2013 zet onze bestuursploeg zich dagelijks hard in voor een aangenamer Aartselaar. Dat doen we met onze burgemeester Sophie De Wit, vier schepenen, 6 gemeenteraadsleden, 2 OCMW-raadsleden en een gemotiveerde bestuursploeg. Met z’n allen gaan we voor een veilige thuis in een welvarend Aartselaar”, legt Miel Mertens verder uit.

De chocolaatjes inpakken in een zakje met een valentijnsboodschap voor elk Aartselaars huis was een huzarenklus. “We hebben besloten om dat uit te besteden aan de beschermde werkomgeving van intercommunale Vlotter, het voormalige Imsir, uit Boom”, zegt OCMW-voorzitter Hilde Heyman (N-VA). “Sinds deze legislatuur werken we in Aartselaar intensief samen met deze intercommunale. Op die manier worden mensen uit onze regio tewerkgesteld die anders moeilijk aan werk geraken. Blijkbaar ben ik het eerste bestuurslid van Vlotter dat ooit een opdracht aan de intercommunale geeft. Het is ons de kostprijs alvast meer dan waard.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is