Topondernemer Geert Baudewijns kiest voor de N-VA

Op 30 mei 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Geert Baudewijns, algemeen directeur van het Aartselaarse bedrijf Secutec, zal bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober de lijst van N-VA Aartselaar versterken.  “Ik wil ontzettend graag mijn ervaring en kennis als bedrijfsleider, gespecialiseerd in Cyberbeveiliging, ook ten dienste stellen van de Aartselaarse bevolking”, zegt een enthousiaste Geert Baudewijns.

Geert is 39 jaar en woont in de Pierstraat in wijk Lindenbos. Hij is getrouwd en papa van 3 kinderen. Op zijn 27 jaar stichtte hij het bedrijf Secutec. Secutec is erin geslaagd om een internationale groei te realiseren en is gespecialiseerd in alle vormen van digitale beveiliging voor bedrijven.  Eind 2016 haalde het bedrijf nog het nieuws omdat het een groot contract in  Amerika binnen haalde met General Motors voor de beveiliging van hun infrastructuur en medewerkers.

“Ik ben ontzettend tevreden dat Geert voor N-VA Aartselaar kiest. Als bedrijfsleider heeft hij sowieso de nodige kennis van economie, financiën en personeelsbeleid. Gezien Secutec een Aartselaars bedrijf is, gelegen op de Boomsesteenweg, kent hij ook die noden perfect. Daarnaast is zijn bedrijf gespecialiseerd in ICT en digitale veiligheid. Dat laatste wordt ook voor gemeenten steeds belangrijker. Bovendien is de opkomst van ‘smart cities’ een belangrijke uitdaging de komende legislatuur. Aartselaar wil deze revolutie niet missen. Mensen als Geert kunnen we dan ontzettend goed gebruiken”, zegt een zeer tevreden burgemeester en lijsttrekker Sophie De Wit (N-VA).

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is