Paul De Wilde

Bestuurslid

Paul is geboren en getogen in Wilrijk en sinds 1997 woonachting te Aartselaar, in de wijk Ysselaar, waar hij 10 jaar actief is geweest  in het wijkbestuur. Gedurende 8 jaar was hij wijkvoorzitter maar bleef daarna ook graag op de hoogte van het reilen en zeilen in Aartselaar.

Paul is sinds 1972 gehuwd met  Anita Vanroosbroek , samen hebben zij één dochter, een pracht van een kleindochter en een opkomende voetbalster als kleinzoon.

Paul  is met pensioen sinds 2014. 

Waarom de overstap naar Aartselaar? Paul en Anita  waren beiden werkzaam in en rond Antwerpen. Om de toenemende drukte wat te ontlopen leek Aartselaar, met nog vele groene plekjes, de ideale randgemeente om te wonen.

Waarom de keuze voor  NVA? Paul is opgegroeid in een gezin met een Vlaams karakter, dus de keuze voor NVA was vrij logisch. Onder stimulans van zijn echtgenote  maar ook om te weten wat er leeft in de  gemeente,  besliste hij om in 2016 mee in het bestuur van NVA te stappen.

Paul was vroeger heel  actief in de sportwereld. Nu is het vooral recreatief fietsen en  voetbal- of sport volgen. Vooral  het opvolgen van kleinzoon Kaan, die momenteel  voetbalt bij  U16 van AA Gent.

Zijn doel:   Aartselaar is een mooie en aangename gemeente om wonen en dat wil hij, samen met NVA,   zo houden.