3 nieuwe bestuursleden voor N-VA Aartselaar

Op 11 april 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

N-VA Aartselaar stelt met Joris De Boeck, Yves Hulin en Latoya Nauwelaers drie nieuwe bestuursleden voor. “We zijn zeer blij met deze versterkingen”, zegt een trotse lijsttrekker en burgemeester Sophie De Wit (N-VA).

Latoya Nauwelaers is ondanks haar jonge leeftijd (22 jaar) een bezige bij in Aartselaar. Ze geeft leiding in de KLJ en is vrijwilliger bij de jeugdhuiswerking De Leonaar. De voorbije zomers was ze hoofdanimator op de Aartselaarse speelpleinen. In haar vrije tijd doet ze op hoog niveau aan rope-skipping en is ze trainer bij turnvereniging Jong & Vrij. Latoya studeerde recent af in marketing aan de Artesis Plantijn Hoge School en werk sinds kort als assistent-manager. Ze woont in de Helststraat in wijk Buerstede.

“Door mijn actieve aanwezigheid binnen verschillende Aartselaarse jeugdorganisaties ken ik als geen ander de noden en de wil van de jeugd. Voor die Aartselaarse jeugd wil ik me heel graag engageren binnen de N-VA”, zegt Latoya enthousiast.

Yves Hulin (45 jaar) woont in de Eglantierlaan in wijk Lindenbos. Yves was lange tijd voorzitter van  wijkraad Lindenbos en is er nu nog steeds penningmeester. Zo richt hij mee de jaarlijkse kerstborrel in. Yves is ook oprichter en coördinator van Buurtinformatienetwerk (BIN) Lindenbos. In zijn vrije tijd is hij referee in het basketbal en coacht ook bij Aartselaar BBC. Yves is professioneel werkzaam als planner/werkvoorbereider.

“Als vader van 2 kinderen en BIN-coördinator is veiligheid voor mij een topprioriteit”, zegt Yves. “De N-VA zet het sterkst in op dat veiligheidsbeleid en daar werk ik graag aan mee. Door in mijn vrije tijd met jeugdspelers te werken ken ik het belang van een goede sportinfrastructuur. Met ’t Sportzicht heeft dit bestuur knappe nieuwe accommodatie gebouwd. Graag zet ik mijn schouders onder toekomstige projecten voor Aartselaar.”

Joris De Boeck (48 jaar) tot slot groeide op in Aartselaar. Na zijn studies TEW aan de UA verhuisde hij naar Antwerpen en daarna Waasmunster, waar hij zich als ondervoorzitter in het lokale N-VA-bestuur engageerde. Joris keerde enkele jaren geleden terug naar Aartselaar en woont nu in Kamersveld in wijk Bruynenbaert. In zijn vrije tijd gaat Joris graag joggen en brengt zo veel mogelijk tijd door met zijn zoontje. Joris heeft lange tijd als Management Consultant gewerkt en is de laatste jaren actief als engagement manager.

“Dankzij mijn professionele bagage weet ik als geen ander hoe je met beperkte financiële middelen een maximum kan bereiken door ze efficiënt in te zetten. Die ervaring stel ik graag ten dienste van Aartselaar”, zegt Joris.

“We zijn ontzettend blij dat deze drie toppers N-VA Aartselaar komen versterken en zich mee inschrijven in ons project voor een nog aangenamere gemeente. Samen maken we werk van een veilige thuis in een welvarend Aartselaar. Weldra kondigen we nog nieuwe spraakmakende namen aan”, besluit lijsttrekker Sophie De Wit.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is