Miel Mertens verlengt zijn voorzitterschap van N-VA Aartselaar

Op 19 februari 2019, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Afgelopen weekend hield N-VA Aartselaar haar driejaarlijkse bestuursverkiezingen. Voorzitter Miel Mertens werd unaniem door de leden aangeduid om zichzelf op te volgen als voorzitter. De partij heeft met Bart De Hertogh wel een nieuwe ondervoorzitter. Verder telt het bestuur enkele opvallende nieuwkomers en stopten enkele oudgedienden.

Drie nieuwkomers werden als bestuurslid verkozen. Het gaat om Kris Vandromme, Johan Lyssens en Ronny Van Hee. Kris Vandromme is kinesist en eigenaar van Dance Duplex in Aartselaar, waar wekelijks duizend dansers hun hobby komen beoefenen. Johan Lyssens is docent in financieel management en werkt als Consultant en Finance trainer. Ronny Van Hee tot slot is zaakvoerder bij Vehatec – Vehabuild, gespecialiseerd in renovaties.

“Met Kris, Johan en Ronny hebben we dus drie gemotiveerde nieuwkomers met zeer sterke profielen voor onze lokale afdeling”, zegt voorzitter Miel Mertens.

Met de bestuursverkiezingen besloten ook enkele oudgedienden te stoppen met hun engagement. Het gaat om gewezen gemeenteraadsleden Jos Mertens, Blondje Joosten en Anne Van Ruyssevelt, en bestuursleden Eric Vanseuningen en Sylvie Dessoy.

“Hen wil ik ontzettend bedanken voor hun jarenlange werk voor onze afdeling. Zonder hen hadden we niet gestaan waar we nu staan. We hopen hen nog regelmatig terug te zien op onze organisaties”, zegt Miel Mertens.

Verder zetelen alle mandatarissen automatisch in het bestuur van N-VA Aartselaar. Het gaat om burgemeester Sophie De Wit, schepenen Mark Vanhecke, Bart Lambrecht, Eddy Vermoesen en Hilde Heyman, gemeenteraadsleden Paula De Leeuw, Anouk Beels, Rosanne De Gryse, Yves Hulin, Joris De Bie, Jan Van der Heyden, Guido D’eer en Bart De Hertogh, BCSD-lid Nicole Caremans en provincieraadslid Isabelle Vrancken.

Daarnaast verlengden ook bestuursleden Katleen Van Hove, Werner Jorens, Paul De Wilde, Joris De Boeck, Tom Van Linden, Latoya Nauwelaers en Geert Baudewijns hun mandaat op de bestuursverkiezingen.

De nieuwe bestuursploeg van N-VA Aartselaar telt nu in totaal 26 bestuursleden.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is