N-VA Aartselaar deelt gelukskoekjes uit aan elk Aartselaars gezin

Op 10 maart 2021

De afgelopen weken deelde N-VA Aartselaar niet louter haar huis-aan-huisfolder rond in de gemeente. In de brievenbus van elk Aartselaars gezin stak de partij ook twee fortune cookies of gelukskoekjes. In totaal werden zo maar liefst 12.000 koekjes uitgedeeld door de bestuursleden!

“In elk koekje vonden onze inwoners een kleine, opbeurende boodschap terug. Zo proberen we elk Aartselaars gezin toch een opkikkertje te geven in deze uitzonderlijke tijden, waarin onze vrijheid door het virus wat aan banden is gelegd”, zegt voorzitter van N-VA Aartselaar Bart De Hertogh.

“Elke koekje heeft een eigen boodschap. In totaal zaten er vijf verschillende boodschappen in de koekjes. Inwoners kunnen dus altijd eens bij buren of kennissen horen welke spreuk er in hun koekje zat.”

12.000 koekjes uitdelen is natuurlijk zowel financieel als logistiek geen eenvoudige opdracht. “De koekjes zijn betaald uit onze eigen kas. Elke mandataris stond een deel van zijn loon of zitpenning af om de aankoop te kunnen doen. Ook logistiek kwam er wel wat bij kijken: de busronde verliep voor iedereen natuurlijk een pak trager, maar dat hadden we er met plezier voor over.

Onze inwoners laten al een jaar het beste van zichzelf zien in deze crisis: zowel door zich goed aan de maatregelen te houden, als door de golf van solidariteit en het vele vrijwilligerswerk. Met deze kleine geste wil N-VA Aartselaar hen daarvoor bedanken en hen nog veel moed en sterkte toewensen. Met de vaccinatiecampagne komt hopelijk stilaan het einde in zicht van deze moeilijke periode”, besluit Bart De Hertogh.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is