Nieuw kunstgrasveld op sportcentrum

Op 4 september 2016, over deze onderwerpen: Nieuwe Sportaccommodatie, Sport

Begin september werd het nieuwe kunstgrasveld op het sportcentrum van Aartselaar ingehuldigd door Vlaams minister van Sport Philippe Muyters (N-VA). De minister knipte het lintje aan de middenstip en trapte vervolgens ook een wedstrijd van de Aartselaarse jeugd op gang.

“We zijn vereerd dat de minister naar Aartselaar is afgezakt voor de feestelijke opening van ons kunstgrasveld”, zegt schepen van Sport Bart Lambrecht (N-VA). “De minister steunt de talrijke investeringen die we in de Aartselaarse sport doen. We hopen hem binnen een jaar ook te mogen verwelkomen voor de opening van onze nieuwe sportaccommodatie.

Het nieuwe kunstgrasveld is alvast een goede investering. Destijds was Aartselaar één van de allereerste gemeenten met een kunstgrasveld. Maar de velden van de eerste generatie hebben niet zo’n lange levensduur als de huidige kunstgrasvelden. Na zo’n 15 jaar was het veld dan ook rotversleten en aan vervanging toe. We hebben van het oude kunstgrasveld nog wel de ondergrond kunnen recupereren, waardoor we nu enkel in een nieuwe bovenlaag moesten investeren. Dat maakt de renovatie aanzienlijk goedkoper. Er kan vanaf nu terug op een kwalitatief hoogstaand veld worden gevoetbald.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is