Ontbijt voor alle kinderverzorgers, -begeleiders en onthaalouders

Op 14 oktober 2021, over deze onderwerpen: Kinderopvang

Op zaterdag 16 oktober bedankt Huis van het Kind Aartselaar alle verzorgers, begeleiders en onthaalouders in Aartselaar tussen 9 en 12 uur met een ontbijt in de cafetaria van het Sociaal Huis.

Huis van het Kind Aartselaar houdt deze bedankingsactie tijdens de Week van de kinderopvang, die loopt van 11 tot 17 oktober 2021. Kinderopvang is meer dan opvang tijdens de werkuren. Het biedt ontwikkelingskansen, opent een deur op de wereld, vormt een proeftuin voor diversiteit, creëert een ontmoetingsplaats en leerplaats en dat allemaal in een warme en uitnodigende context.

Hilde Heyman, schepen voor kinderopvang: “We willen graag alle medewerkers van de kinderopvang op een positieve manier benaderen en hen bedanken voor hun inzet. Kinderbegeleiders maken namelijk dagelijks het verschil in het leven van zovele kinderen en ouders. Zelfs in een zware coronaperiode bleven de deuren van de kinderopvang steeds open.”

Huis van het Kind Aartselaar roept iedereen op om deze week zijn kinderopvang in de bloemetjes te zetten. Bv via een leuke tekening, een ‘complimentenkaartje’ of een woordje van dank. Op de sociale media kan je complimentjes uitdelen aan jouw favoriete verzorgers met de hashtag #weekvandekinderopvang.

Wie meer wil weten over Huis van het Kind Aartselaar, vindt alle info op https://www.aartselaar.be/huisvanhetkind

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is