N-VA Aartselaar trekt drie sterke aanwinsten aan

Op 24 januari 2024, over deze onderwerpen: Algemene Partijwerking, Gemeenteraadsverkiezingen 2024

De bestuursploeg van N-VA Aartselaar is versterkt met drie nieuwe en straffe bestuursleden: Filip Vanheukelom, Kathy Mommen en Isabelle De Beukelaar. Alle drie zullen ze ook een plaats krijgen op de N-VA-lijst voor de Aartselaarse gemeenteraadsverkiezingen in oktober ’24.

“Het is belangrijk om bij elke verkiezing te vernieuwen en te verjongen. Dat brengt ook frisse ideeën in een bestuursploeg en gemeentebestuur. We zijn dan ook heel trots dat we met Filip Vanheukelom, Isabelle De Beukelaar en Kathy Mommen drie echte toppers mogen aankondigen. Allen wonen ze al lang in Aartselaar en willen ze zich op een positieve manier voor onze aangename gemeente inzetten”, zeggen N-VA-voorzitter Bart De Hertogh en burgemeester en lijsttrekker Sophie De Wit.

Voorzitter van de jeugdraad Filip Vanheukelom

Filip Vanheukelom (29 jaar) woont al zijn hele leven in Aartselaar. Hij is System Engineer in de IT sector van beroep en woont in de Kleistraat, aan de kant van wijk ’t Heiken. Filip was vroeger zeer actief bij de Scouts 92e, waar hij 3 jaar als groepsleiding fungeerde. Hij speelt ook al lange tijd badminton bij de Aartselaarse club Rita Serveert. In de gemeente engageert hij zich al acht jaar lang als voorzitter van de jeugdraad. Daarmee is Filip hét gezicht van de Aartselaarse jeugd. Filip focust dan ook hoofdzakelijk op thema’s als jeugd, verenigingsleven, sport en digitalisering.

Filip Vanheukelom: “Aan mijn voorzitterschap van de jeugdraad zal in de loop van dit jaar een einde komen, omdat ik dan 30 jaar word en dus de maximumleeftijd voor de jeugdraad overschrijd. Het motiveert mij om nu dat engagement voor de gemeente verder te zetten in de politiek.”

Kathy Mommen

Kathy Mommen (38 jaar) woont met haar man Greg en kindjes (van 11 en 9 jaar oud) in de Wolffaertshoflaan in wijk Bruynenbaert. Ze is juriste van opleiding en werkt nu als legal recruitment partner. Kathy is de dochter van Patrick Mommen, huidig voorzitter van de Aartselaarse tennis- en padelclub SVAT. In haar vrije tijd speelt ze zelf ook padel en doet ze aan yoga. Kathy heeft een sterke interesse in onderwijs, werk en economie, welzijn en samenleving.

Kathy Mommen: “Ik wil me graag inzetten voor onze gemeenschap. Zeker thema’s als armoede en gelijke kansen liggen me nauw aan het hart. Ik dacht er oorspronkelijk aan om vrijwilligerswerk te doen bij een armoedeorganisatie in het Antwerpse, maar realiseerde me dat er ook onder onze kerktoren mensen zijn die het minder breed en goed hebben. Met dit politiek engagement wil ik hen verder helpen.”

Isabelle De Beukelaar

Isabelle De Beukelaar (40 jaar) woont met haar man Peter en kindjes (van 11 en 8 jaar oud) in de Kastanjelaan in wijk Lindenbos. Ook Isabelle is juriste van opleiding en werkt nu voor een grote verzekeraar. Isabelle woont sinds 2009 in onze gemeente en raakte door de dans- en tennishobby’s van de kinderen helemaal ingeburgerd in Aartselaar. Zelf speelde ze lange tijd volleybal en vandaag zie je Isabelle regelmatig op een padelterrein. Thema’s die haar zeer interesseren zijn jeugd, onderwijs, sociale zaken, economie, ruimtelijke ordening en sport.

Isabelle De Beukelaar: “Politiek heeft me altijd geïntrigeerd. Na mijn studies overwoog ik al om professioneel aan politiek te doen, maar uiteindelijk heb ik een ander carrièrepad bewandeld. Ik ben blij dat ik nu wel deze stap kan zetten en me voor Aartselaar kan inzetten. Inzet voor een mooiere samenleving heb ik namelijk altijd belangrijk gevonden. Omwille van het verlies van een dierbare collega en te veel mensen die me nauw aan het hart liggen die vechten tegen kanker, heb ik me samen met een vriend ingezet voor Levensloop en sponsoring binnengehaald voor de stichting. Die positieve energie wil ik nu ook graag inzetten om Aartselaar nog mooier te maken.”

Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 26 januari

Op de nieuwjaarsreceptie van N-VA Aartselaar op vrijdag 26 januari om 20u zullen de nieuwe kandidaten al eens worden gesteld, maar bovendien zal N-VA Aartselaar die avond nog twee andere primeurs meedelen die het Aartselaars politiek landschap wat zullen veranderen. Benieuwd? Iedereen is van harte welkom in het Cultureel Centrum en de toegang is gratis. Er zijn lekkere hapjes en drankjes. Rond 21u starten de speeches van N-VA Aartselaar-voorzitter Bart De Hertogh en burgemeester en lijsttrekker Sophie De Wit.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is